Elektrische rolluiken prijs?

Maar factoren zoals hun grootte en de kwaliteit van hun constructie kunnen die prijs drastisch beïnvloeden. Maar als u besluit om uw buitenrolluiken zelf op te hangen, zal het prijskaartje veel lager zijn. Deze luiken zijn gemaakt van staal of hout en hebben meestal een schuifmechanisme dat de sluiter opent en sluit. Leden van het Eurex Shutters-team komen naar buiten om uw huis op te meten, de opties te bespreken en een actuele prijs te geven.

Hurricane shutters zijn meestal metalen rolluiken gemaakt van aluminium of vinyl en hebben een scharnierend ontwerp met rollen aan elke kant. Snel contactformulier voor B2B-klantenStap 1 - BEREKEN DE PRIJS VAN HET ROLLUIK (ZONDER AANDRIJVING EN ACCESSOIRES). Net als elke andere woningtoevoeging, als uw ramen een uniek formaat hebben en een op maat gemaakt rolluik nodig hebben, kost dat u meer geld. Bovendien hebben alle buitenrolluiken nu speciale functies nodig waarmee hulpverleners, zoals brandweerlieden, via de ramen toegang tot uw huis kunnen krijgen als uw luiken gesloten zijn.

Door een gekwalificeerd persoon uw raambekleding te laten installeren, stijgen uw prijzen voor rolluiken voor buiten aanzienlijk.

Bron: Arenda.be: Elektrische rolluiken inbouwen - wat zijn de kosten?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *