Zijn rolluiken gemakkelijk in te breken?

Een poging om door het materiaal van de sluiter te snijden is een andere manier waarop een crimineel kan proberen in te breken. Het is echter een moeilijke manier en wordt zeer zelden geprobeerd door dieven, inbrekers of criminelen. Dieven, inbrekers en de meeste criminelen proberen meestal niet in te breken in een rolluik. Het kost tijd en moeite om in een rolluik in te breken.

Daarom vermijden criminelen ze omdat ze niet het risico willen lopen gepakt te worden. Hoewel glas gemakkelijk gebroken kan worden, kiezen de meeste criminelen niet voor deze lawaaierige optie. In plaats daarvan vallen ze het frame aan en gebruiken ze koevoet om het van de muren te scheiden. Door ervoor te zorgen dat deuren en ramen worden gemonteerd met niet-verwijderbare schroeven, zodat u dit potentiële toegangspunt kunt beschermen.

In het belang van het onderwijs en de bewustmaking van het publiek is Safe %26 Secure echter hier om u te vertellen waarom u moet vertrouwen op hoogwaardige, op maat gemaakte rolluiken. U kunt er zeker van zijn dat veilige rolluiken voor ramen de beste investering zijn die u ooit voor uw huis hebt gedaan. Maak je geen zorgen, rolluiken zijn gemaakt van robuuste materialen en een reeks beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat doorbreken een uiterst moeilijke taak is. SRL Limited, gevestigd in Ashton, installeert moderne rolluiken die bij uw huis passen zonder dat het op een fort lijkt.

Een van de populaire manieren om dit te bereiken is door een fysieke barrière te installeren, zoals een stalen rolluik. Elektrische rolluiken zorgen voor extra veiligheid doordat het rolluik alleen omhoog kan worden gebracht als de interne motor in werking is. Twee opvallende maar vaak succesvolle vormen van gedwongen toegang zijn het rammen van rolluiken met een voertuig of ze met veel kracht op te laden. Criminelen proberen niet in te breken in rolluiken vanwege het geluid dat ze maken als je ze opent en sluit.

Het belangrijkste motief van Allguard is om de angst van mensen weg te nemen door essentiële beveiligingsmiddelen aan te bieden, zoals veilige rolluiken voor ramen in Sydney, Central Coast en Newcastle. Als de crimineel probeert een rolluik met geweld te openen, kan hij bovendien veel lawaai maken, waardoor de kans groter is dat hij gepakt wordt of de lokale politie verandert als er ongewone bewegingen op het rolluik worden gedetecteerd. Gebruik daarom voor maximale afschrikking een volledig uitgerust rolluik in een systeem met bewaking op afstand (zoals cameratoezicht of nachtzichtcamera's) en alarmen. Allguard rolluiken beschermen je huis niet alleen tegen opportunistische dieven, ze beschermen je huis ook tegen weersinvloeden.

Als de crimineel probeert de rolluiken met geweld te openen of erin te breken, zal het geluid dat de rolluiken maken, mensen onmiddellijk waarschuwen. U kunt de fysieke bescherming van het stalen rolluik eenvoudig verhogen door te kiezen voor een rolluik met ingebouwde vergrendelingsapparatuur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *