Houden rolluiken de kou buiten?

Volgens sommige rapporten verminderen rolluiken het warmteverlies door ramen met wel 90% vanwege de oppervlakte die ze bedekken. De rolluiken zijn zo aan de ramen bevestigd dat het bijna onmogelijk is om te zien dat het in feite rolluiken zijn met extra beschermingsvoordelen. Daarnaast zijn de rolluiken ook vanaf de bovenkant bevestigd, wat ervoor zorgt dat er niet kan slippen als gevolg van harde wind of andere factoren. Als uw huis zich in een gebied bevindt waar de winters streng zijn en extreem weer te verwachten is, kunt u overwegen om rolluiken voor buiten te installeren.

Rolluiken voor buiten beschermen uw huis niet alleen tegen de gevolgen van regen, sneeuw en wind, maar kunnen ook zorgen voor energiebesparing. Ze zijn een perfecte oplossing om uw huis winterklaar te maken en toch de esthetiek van uw huis te behouden. Rolluiken van Louver Shop doen meer dan het weer en de geforceerde toegang tegenhouden. Ze zijn handige isolatoren om de winterwarmte binnen te houden.

Sommige werken ook als orkaanluiken en zijn bestand tegen wind van meer dan 200 mph en rondvliegend puin. Ze liggen ook in een kleine, handige behuizing totdat je bescherming nodig hebt. Veel huizen in Australië gebruiken een soort raamisolatie om het verblijf binnen comfortabel te maken, van zware gordijnen en verduisteringsgordijnen tot moderne rolluiken aan de buitenkant. Nu Style Shutters is een van de toonaangevende leveranciers van rolluiken in Perth, met bijna 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor buitenramen en jaloezieën voor woningen en bedrijven in heel WA.

Rolluiken zijn ook een populaire manier voor huiseigenaren om het geluid dat hun huis binnenkomt te verminderen, waarbij sommige mensen 50 procent minder lawaai maken. Als u op maat gemaakte, perfect passende rolluiken voor uw huis wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Smarter Outdoors. Veiligheid, lichtregeling en privacy — dit zijn slechts enkele van de voordelen van het installeren van rolluiken in uw huis. Dit maakt van de rolluiken van Australian Outdoor Living de dikste op de markt, met eersteklas isolatie en 50 procent geluidsreductie van externe bronnen.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij Louver Shop om te beginnen met het ontwerpen van uw eigen rolluiken. Rolluiken blokkeren ongewenste plekken en helpen ook om het warmteverlies tijdens de wintermaanden te verminderen. Rolluiken zijn aan de binnenkant voorzien van isolatiemateriaal en ze zijn zo goed op de ramen gemonteerd dat ze volledig over de ramen zijn gesloten. De gebruikte materialen kunnen worden aangepast voor verschillende niveaus van hittebescherming en u kunt zelfs rolluiken vinden die regen- en UV-bescherming bieden.

Rolluiken hebben veel voordelen voor huiseigenaren, vooral in het barre klimaat van West-Australië, met lange hittegolven tijdens de hete zomer, harde wind, zware regen en temperaturen die in de winter onder het vriesniveau kunnen dalen. Het assortiment rolluiken van Australian Outdoor Living is de perfecte oplossing voor het isoleren van uw huis. Door deze wintermaand rolluiken in uw huis op te nemen, kunt u de warmte binnen houden en voorkomen dat de kou uw comfort verpest. Een geweldige manier om uw energiebesparingen te maximaliseren en uw energierekening te verlagen, is door rolluiken op uw ramen te installeren.

Bel vandaag nog 1300 798 776 voor aluminium raamrolluiken van de beste kwaliteit van Perth of neem nu online contact met ons op.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *